Om oss

Vår historia i korthet

AIM startades 2013 då vi insåg att processen för banner produktion tog onödigt lång tid och då en av våra kunder kom med en förfrågan som innehöll enormt många banners. Vi lyckades lösa den på kort tid genom att använda våra system och verktyg som är integrerade med de ledande adserving plattformarna.

Bakgrund
AIM Production startades 2013 då vi hos flera av våra kunder såg samma problematik; produktionsprocessen hämmade mediaköparnas möjlighet att skapa ett intressant och relevant budskap i sina banners.

Den största utmaningen var att det tog för lång tid att skapa många erbjudanden samtidigt som kostnaden för att skapa dessa erbjudanden var alldeles för hög.
Kort sagt, produktionsprocessen var inte anpassad för den nya digitala marknadsföringen.

I ett uppdrag åt en av våra kunder tittade vi närmare på den teknik som fanns tillgänglig och lyckades hitta en lösning som idag tillåter våra kunder att skapa 1000 tals nya erbjudanden varje vecka.
Oavsett vilken skärm eller vilket format (standard eller video) har vi skapat en skalbar och dynamisk lösning som hjälper dig att öka värdet av din kommunikation.

Mission
Vårt uppdrag är att skapa skalbara och smarta produktionslösningar som gör att våra kunder får möjlighet att vara relevanta i varje digital skärm.

Vi är och ska vara den självklara samarbetspartnern för stora mediaköpare/annonsörer där vi med hjälp av process, teknik och leverans säkerställer att våra kunder har en produktionsfunktion som stöttar de övergripande marknadsförings- och kommunikationsmålen.
Vår mission är att vara drivande i arbetet att applicera innovation och/eller skapa ny teknik för att våra kunder ska att öka skalbarhet och automationen i sin banner-produktion. Detta med syftet att kunna öka sin relevans samtidigt som man sänker kostnaderna.

icm_funnel

Med ICM kan ni ta kontroll över er data

ICM har ett team med experter inom datadriven annonsering med spetskompetens inom retargeting och metodik. För att läsa mer om hur ditt företag kan ta kontroll över er data, besök vårt systerbolag ICM.

triangle_grey

Vill du veta mer?

Fyll i din mailadress så återkommer vi med mer infromation om hur ert företag kan effektivisera er bannerproduktion

KONTAKT

Skeppsbrokajen 28

111 30 Stockholm

Email: info@aimproduction.se

Phone: +735 018 052

KONTAKT